Haarfolies v.a. € 55,00

Tegenwoordig met de mooiste kleurtechnieken highlights plaatsen.

Barendrecht kapper

Haarkleuringen Barendrecht.

Highlights. Lichtere gedeeltes in het haar, noemen we highlights. Bij Nathaly´s HB kapsalon kunt u met de beste kleurtechnieken highlights op verschillende manieren plaatsen. Een gemêleerd effect kunt u in het haar bewerkstelligen en het oogt niet oranje of geel en is minder schadelijk voor het haar. Deze manier van highlights vindt u bij Nathaly´s HB kapsalon. We gebruiken een manier van kleuren zodat het haar geen beschadigen oploopt en een goed resultaat geeft om van kleur te veranderen .

We gebruiken zilverfolie voor deze techniek om het haar wat lichter of donkerder te maken. Met folies om speciale kleureffecten in het haar te krijgen, of voor meer kleurverschillen in het haar zodat het haar gemêleerd wordt.

Lowlights. dit zijn juist donkerre plukjes in het haar. De juiste manier om van blond naar donker te gaan. Blond haar heeft weinig of geen pigment in het haar en zuigt de kleur als het ware op. Daarom adviseerd Nathaly´s HB kapsalon lowlights, stap voor stap donkerder is beter dan krijgt u meer kleuropstapeling waardoor die kleur beter zijn houvast heeft.

Meer informatie kunt u even bellen of langskomen aan de Dorpsstraat 72 in het centrum van Barendrecht.

Julia Barendrecht.

Ice- blond

Ice - blond kleurspecialisatie
Bekijk

Herenkapper Barendrecht.

Mannen kapsel

Herenmodellen
Bekijk