Nathaly´s HB kapsalon

"Diepere haarkleuringen Barendrecht"

Ervaar de kunst van haarverven op het hoogste niveau bij H&B Kapsalon in Barendrecht. Onze stylisten staan klaar om je een op maat gemaakte en stralende haarverfbehandeling te bieden. Levendige kleuren, precisie en een unieke salonervaring. Boek nu voor een ongeëvenaarde haarverzorging bij de experts van H&B Kapsalon.

***

Verven zonder knippen - € 44,00
Verven All in - € 62,00


(Evt. extra tube toeslag € 16,00)

***

Ombre

Ombre kapsels zijn een trendy haartrend waarbij de kleur geleidelijk overgaat van donker naar licht, waardoor een subtiele en natuurlijke overgang ontstaat.
Deze stijl creëert diepte en dimensie in het haar, met vaak donkere wortels die vervagen naar een lichtere kleur aan de uiteinden. Ombre biedt veel variatie, variërend van subtiel tot gedurfd, en is geschikt voor verschillende haarkleuren en lengtes.
Het is een populaire keuze voor diegenen die een moeiteloze en stijlvolle uitstraling willen bereiken. Lees hier meer over Ombre.

***

Diepere contrastkleur

In het kappersvak verwijst "diepere contrastkleuren" naar kleuren die een opvallend verschil in tint en toon hebben, waardoor een sterk contrast ontstaat tussen donkere en lichtere kleuren.
Bijvoorbeeld, diepe brunettes in combinatie met heldere blondines creëren een diep contrast.
Evenzo kunnen diepere tinten zoals rijke chocoladebruin en helder koperrood een prachtig diep contrast vormen.
Het doel is om kleuren te kiezen die elkaar aanvullen en zorgen voor een opvallende, harmonieuze uitstraling in het kapsel.
Het gebruik van diepere contrastkleuren is een creatieve manier om dimensie en levendigheid aan het haar toe te voegen.

Haarkleur kapper Barendrecht
Icon